Padelbooking

Ikke medlemmer/turister:

For at kunne reservere tid, skal du oprettes i Conventus først (kun første gang) - her:

Opret profil

Du er nu klar til at booke - her:

Book her

Pris per time kr. 100,00. Betaling sker på Mobile-Pay 697274 inden man går i gang - fungerer som kvittering.

Medlemmer:

Du kan også vælge et kontingent: Padelkontingent kr. 500,00 om året tryk her eller Tennis-padelkontingent kr. 800,00 tryk her .- se under "Bliv medlem" fanen. Bemærk Padelkontingent giver ikke adgang til tennisbanerne (men til klubhuset)

Padel er gratis for klubbens medlemmer.

I vores klubhus står en kasse med: net, bat og bolde, det låner man ved henvendelse til en fra bestyrelsen. Her vil du få en kode på sms eller opkald til nøgleboksen som er monteret på klubhuset  - se under fanen bestyrelse.

I klubhuset er der endvidere mulighed for at købe øl kr. 10,00 vand kr. 5,00 fra køleskabet - afregning også på Mobile-Pay 697274.